Betaalbare hosting voor het MKB websites, webshops & webhosting

Webconcurrent B.V. is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het ontwerpen en onderhouden van websites voor het MKB. Naast het ontwerpen, realiseren en optimaliseren van uw website bieden wij zeer goede support. De oplevering is dan ook slechts het begin van onze samenwerking. Omdat een ondernemer vaak druk is, heeft hij weinig tijd om zijn website bij te werken. Wij van Webconcurrent B.V. spelen in op deze behoefte en nemen het beheer van uw website in onze handen. Doet u het liever zelf? Uw website is gekoppeld aan ons CMS waardoor u in staat bent om in een Word-achtige omgeving uw website zelf te beheren!

 

Privacyverklaring

JOUW PRIVACY
Wij zijn eerlijk over wat je krijgt, voor een eerlijke prijs. We zijn ook eerlijk over privacy. Om onze producten te leveren en te verbeteren, verzamelen we gegevens van onze klanten, relaties en websitebezoekers. We vinden het belangrijk dat jouw privégegevens ook echt privé blijven en houden ons aan de geldende wet- en regelgeving.

TWEE TYPEN VERWERKERS
De nieuwe wetgeving (AVG) kent twee typen verwerkers van persoonsgegevens: de Verwerkersverantwoordelijke en de Verwerker. Webconcurrent is actief in beide rollen. Wij zijn verantwoordelijk voor de persoonsgegevens die je met ons deelt zodat wij in contact met je kunnen blijven, jouw betalingen kunnen faciliteren, etc. Daarnaast zijn wij Verwerker voor de gegevens die je met ons deelt in onze producten, bijvoorbeeld via Webhosting en E-mail. Voor deze diensten ben je zelf de Verwerkersverantwoordelijke.

DEZE GEGEVENS VERZAMELEN WIJ VAN ONZE KLANTEN ALS VERWERKERSVERANTWOORDELIJKE
Klantgegevens: onder meer je naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum en als je gebruikt maakt van incasso je bankgegevens.
Contact: stel je een vraag via onze email support, dan bewaren we je contactgegevens en de inhoud van de mail. Stel je een vraag via de telefoon dan bewaren we dit gesprek niet.
Over het gebruik van onze diensten: afhankelijk van welk onderhoudspakket je bij ons afneemt, bewaren we . Bijvoorbeeld een complete backup van je website op onze cloud server
Websitebezoek en e-mails: gegevens over onder meer het tijdstip waarop je ons bezoekt, vanaf welk apparaat en of je een e-mail opent en klikt op een link.

DIT IS WAAROM WE JOUW GEGEVENS VERZAMELEN
We vinden het belangrijk dat je onze diensten goed kunt gebruiken. Bijvoorbeeld als je wilt inloggen op onze site om je instellingen te bekijken. We slaan je vragen aan onze email support op zodat we je in de toekomst eenvoudiger kunnen helpen. Daarnaast willen we onze eigen diensten verbeteren en jou nog beter helpen. Daarvoor gebruiken we ook gegevens als hoeveel verkeer er over onze systemen gaat en hoe je onze website bezoekt.

Webconcurrent B.V. verwerkt persoonsgegevens om onze diensten te leveren. We slaan gegevens op om te leveren, een account aan te maken, te factureren en in het kader van die dienstverlening met je te communiceren. We hebben je gegevens ook nodig bij het verwerken van vragen, klachten en terugvorderingen. Bij een bestelling maken we een uniek offerte- en factuurnummer aan die gekoppeld wordt aan je account.

BEVEILIGING VAN GEGEVENS
Wij monitoren en beveiligen we al onze producten en diensten zichtbaar en onzichtbaar tegen misbruik en fraude.

SAMENWERKING MET DERDE PARTIJEN
Soms is het nodig om samen te werken met een andere organisatie om jou de diensten te leveren die je van ons verwacht. We maken soms gebruik van systemen of diensten van leveranciers, waarbij het mogelijk is dat de leverancier ook toegang heeft tot gegevens van onze klanten. Met die partners maken we altijd goede afspraken zodat jouw gegevens veilig zijn. Webconcurrent B.V. verkoopt je persoonsgegevens nooit aan derde partijen.

DIT ZIJN JOUW RECHTEN
Je kunt altijd zonder kosten inzicht krijgen in jouw gegevens die door ons worden verwerkt en je gegevens desgewenst aanpassen. Ook kan je bezwaar maken tegen het ontvangen van gerichte informatie over onze dienstverlening die we je per e-mail, telefoon, post en/ of SMS of via WhatsApp toesturen. Als je
van één van deze mogelijkheden gebruik wilt maken, neem dan contact met ons op.
Je mag ons ook vragen om jouw gegevens uit onze database te wissen. Realiseer je wel dat wij hier niet altijd gehoor aan mogen geven. Als je bijvoorbeeld klant bent (geweest) vereist de belastingdienst dat wij overeenkomsten minstens 7 jaar bewaren. Ook zijn wij wettelijk verplicht verkeers- en locatiegegevens een bepaalde tijd te bewaren. En ook als wilt dat wij je niet meer willen benaderen met marketing, moeten we je naam en e-mailadres onthouden om je van onze
toekomstige campagnes uit te kunnen sluiten. Als we geen gehoor kunnen geven aan je verzoek, hoor je van ons natuurlijk de reden

Contact over onze Privacyverklaring