Webhosting bij de Webconcurrent goedkoop en betrouwbaar

Een website bij de Webconcurrent, kan voor uw bedrijf veel betekenen. Zo genereert u niet alleen meer omzet, maar kan het ook een professioneel uithangbord zijn voor uw bestaande klanten. Door een goede website te hebben wordt uw bedrijf beter herinnerd waardoor dit ook in de toekomst meer werk op kan leveren. Immers, een internet adres op uw bus wordt makkelijker onthouden dan een telefoonnummer. Een website is dezer dagen dan ook cruciaal geworden om uw klanten goed te kunnen bedienen. De Webconcurrent speelt in op deze behoefte en heeft zich gespecialiseerd in het bouwen van websites voor het MKB. Daarom bent u bij ons op de goede plek!

FTP, PHP Imagick & MySQL

De hosting van de Webconcurrent voldoet aan alle hedendaagse standaarden. Naast het gebruikelijke FTP account, PHP5 en MySQL heeft de Webconcurrent ook de PHP Imagick plugin geactiveerd. Ook de GZIP module is aanwezig waarmee uw Wordpress website extra snel kan laden. U krijgt uiteraard ook een Web Control Panel waarin u alle benodigde instellingen kunt wijzigen.

Gigabit verbinding & Backup

Alle servers van de Webconcurrent bevinden zich in het datacenter met gigabit verbinding. Deze servers worden 24 uur per dag gemonitord waardoor een uptime van 99,8% kan worden gegarandeerd. Het dataverbruik van uw hostingpakket is middels een fair-use policy.

Domeinnaam en E-mail

Bij het pakket zit uiteraard ook een domeinnaam. Mocht u meerdere domeinnamen aan uw account willen koppelen is dit uiteraard geen probleem. U kunt ook onbeperkt e-mail adressen aanmaken via het Web Control Panel. Deze e-mail is te beheren via uw e-mail client of iPhone, Blackberry of Android (POP, IMAP) of webmail (Roundcube).

Scherp geprijsd

Een hostingpakket kost bij de Webconcurrent slechts €4,95 (excl. btw) per maand. De incasso vindt eenmalig per jaar plaats. U krijgt bij dit pakket een stuk webruimte van 250mb die u kunt vullen met files of e-mail boxen. Hebben we uw interesse gewekt? Neem contact met ons op via 0207370330 of stuur een mail naar info@webconcurrent.nl.