Webshops bij de Webconcurrent goedkoop, gemakkelijk, betrouwbaar

Een webshop beheren schrikt vaak mensen af. Het is te duur, te gecompliceerd of te onoverzichtelijk. Open Source pakketten zijn vaak te uitgebreid en niet gespecialiseerd voor de Nederlandse markt. De Webconcurrent heeft daarom een eigen webshop ontwikkeld met een unieke formule. Een simplistich systeem voor zowel beheerder als bezoeker, speciaal voor de Nederlandse markt ontwikkeld. Betalingen gaan via een Payment-Service-Provider waardoor deze te allen tijde veilig worden afgehandeld. Een goed systeem hoeft niet duur te zijn. U heeft al een webshop bij de Webconcurrent voor slechts €79,59 (excl. btw) per maand.

Simplistisch Systeem

De unieke formule van onze webshop maakt het beheren ervan zeer eenvoudig. Het invoeren van categorieën, producten en prijzen is doodeenvoudig. Het systeem heeft verder een geautomatiseerd ordersysteem die facturen in PDF formaat naar de klant mailt op het moment dat betalingen succesvol zijn. Tevens wordt een mail gestuurd naar de beheerder met daarin de factuur en pakbon zodat de order verder opgenomen kan worden in de workflow van het bedrijf.

Eigen Design

De webshop wordt opgeleverd in een standaard ontwerp. In dit ontwerp worden de kleuren en logo's aangepast naar uw wensen, zodat dit naadloos aansluit op uw huisstijl. Dit design is zo ontworpen dat het geoptimaliseerd is voor zoekmachines als Google of Bing. Mocht u de website toch in eigen ontwerp hebben, kan dit tegen een meerprijs worden aangeboden. Neem in dit geval contact met ons op zodat wij een inschatting kunnen maken over de prijs.

Betalingen

Alle betalingen die via de webshop worden gedaan, gaan via een Payment-Service-Provider. Dit wil zeggen dat een externe partij alle betalingen registreert, verwerkt en afhandelt. Dit gaat volledig via een beveiligde verbinding en heeft nauwelijks tot geen storingen. Groot voordeel is dat betalingen mondiaal kunnen worden gedaan via allerlei kanalen (iDeal, Incasso, eBank). De module is overigens volledig geïntegreerd aan het ordersysteem van de webshop.

Aantrekkelijke geprijsd

Een goede webshop hoeft niet duur te zijn. Bij de webconcurrent heeft u een webshop voor €79,50 (excl. btw) en eenmalig €249,50 (excl. btw) opstartkosten. U kunt vervolgens onbeperkt gebruik maken van uw webshop zonder limiet van het aantal producten. Daarnaast wordt er een klein bedrag gerekend per transactie om de kosten voor de betaling te kunnen dekken. Bent u geïnteresseerd? Neem direct contact met ons op!

Geïnteresseerd in een webshop? Neem direct contact op!