Websites bij de Webconcurrent professioneel en zelf te beheren

Een website bij de Webconcurrent, kan voor uw bedrijf veel betekenen. Zo genereert u niet alleen meer omzet, maar kan het ook een professioneel uithangbord zijn voor uw bestaande klanten. Door een goede website te hebben wordt uw bedrijf beter herinnerd waardoor dit ook in de toekomst meer werk op kan leveren. Immers, een internet adres op uw bus wordt makkelijker onthouden dan een telefoonnummer. Een website is dezer dagen dan ook cruciaal geworden om uw klanten goed te kunnen bedienen. De Webconcurrent speelt in op deze behoefte en heeft zich gespecialiseerd in het bouwen van websites voor het MKB.

Professioneel Design

De Webconcurrent bouwt op maat gemaakte websites voor het MKB. Naast het verzorgen van ontwerp en kleuren verzorgen wij ook de tekst en content. Voor de echte kenner: onze websites zijn allen XHTML-valid, cross-browser en volledig SEO-ready. In simpele taal betekent dit dat uw website het op iedere browser doet en zo goed mogelijk is klaargestoomd voor zoekmachines als Google en Bing.

Beheersysteem

Iedere website die de Webconcurrent bouwt wordt gekoppeld aan een zogeheten CMS. Dit betekent dat de eigenaar zijn eigen website bij kan houden in een Word achtige omgeving. Verder is hij in staat lichte aanpassingen te maken in de vormgeving (zoals kleuren en nieuwsblokken). Naast dit kan er gebruik gemaakt worden van gadgets als fotoalbums, koppelingen met Facebook of Twitter, RSS feeds en slideshows.

Help- en Servicedesk

Een eigen website hebben en beheren proberen wij zo simpel mogelijk te houden. Toch kunnen er soms onduidelijkheden zijn. In dat geval staat de helpdesk van de Webconcurrent klaar om u te begeleiden, assisteren of te verhelderen. Mocht onze klant geen tijd hebben biedt de servicedesk de mogelijkheid zelf de website bij te houden. Één belletje of e-mail is dan genoeg. Onze helpdesk is overigens tegen lokaal tarief.

Aantrekkelijke Prijs

Om u te kunnen overtuigen van ons werk, bieden wij u de mogelijkheid een drietal op maat gemaakte ontwerpen te ontvangen, geheel vrijblijvend. U wordt dan gebeld door een van onze medewerkers die u een aantal vragen stelt. Deze medewerker kan u tevens alles over de prijzen vertellen. De Webconcurrent vraagt €29,90 (excl. btw) per maand en eenmalig €79,50 (excl. btw) opstartkosten.

Benieuwd naar ons werk? Vraag drie gratis voorbeelden aan!

Geïnteresseerd of wilt u eens drie gratis voorbeelden ontvangen? Neem dan contact met ons op via 020-737 03 30 of mail naar info@webconcurrent.nl. Een van onze medewerkers zal dan een intake met u afnemen, waarna u binnen 5 werkdagen de ontwerpen ontvangt in uw inbox.